ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد

ایرلند هم رسماً کشور فلسطین را به رسمیت شناخت

ایرلند هم رسماً کشور فلسطین را به رسمیت شناخت دولت ایرلند با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که به صورت رسمی کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسد و روابط دیپلماتیک کاملی با این کشور برقرار می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۴ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 28
کد خبر: ۲۴۲۹۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، پس از اسپانیا دولت ایرلند هم با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که به صورت رسمی کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسد و روابط دیپلماتیک کاملی با این کشور برقرار می‌کند.

 

در بیانیه دولت ایرلند آمده است که «به رسمیت شناختن رسمی کشور فلسطین و برقراری روابط دیپلماتیک کامل بین دوبلین و رام‌الله را اعلام می‌کنیم.»

 

دولت ایرلند همچنین تأکید کرد که به‌زودی یک سفیر را در کشور فلسطین تعیین خواهد کرد.

 

ساعاتی پیش «پدرو سانچز» نخست‌وزیر اسپانیا طی سخنانی به‌رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین از سوی مادرید را به طور رسمی اعلام کرد.

 

سانچز در این سخنرانی گفت: اسپانیا به بیش از ۱۴۰ کشوری می‌پیوندد که فلسطین را به عنوان یک کشور مستقل به رسمیت شناخته اند.

 

وی افزود: به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین نه تنها یک ضرورت تاریخی، بلکه راهی برای رسیدن به صلح است. دیدگاه ما در خصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین مطابق با قطعنامه های سازمان ملل و موضع اتحادیه اروپا است.

 

سانچز ادامه داد: تصمیم ما برای به‌رسمیت شناختن فلسطین اقدامی علیه اسرائیل یا در حمایت از حماس نیست. ما هیچ تغییری را در مرزهای ۱۹۶۷ بدون توافق اسرائیلی ها و فلسطینی ها به رسمیت نمی شناسیم. ما خواستار آتش بس هستیم و از کشور فلسطین که شریک صلح خواهد بود، حمایت خواهیم کرد.

 

نخست وزیر اسپانیا خاطرنشان کرد: به رسمیت شناختن کشور فلسطین گامی تاریخی است که به فلسطینی ها و اسرائیلی ها اجازه می دهد به صلح برسند. تنها راه صلح، راه حل دو کشوری است. ما به تلاش ها برای بازگرداندن کشور فلسطین به مجامع بین المللی کمک خواهیم کرد.

 

پدرو سانچز همچنین گفت: اولویت کنونی، پایان دادن به بحران بی‌سابقه غزه است و گذرگاه‌ها باید برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به این باریکه باز شوند. باید فوراً به تشدید بحران در نوار غزه پایان دهیم و آتش‌بس برقرار کنیم. ما متعهد به امنیت در منطقه هستیم و با کشورهای عربی برای برگزاری کنفرانس صلح همکاری خواهیم کرد./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار